Workshop vliegvissen op forel op een reservoir

 

Het vissen op reservoirs kan soms bijzonder uitdagend zijn.
Vooral wanneer er sprake is van catch & release lijken de vissen de voorgeschotelde vliegjes en toegepaste kunstjes soms zo goed te kennen, dat het lastig kan zijn om resultaat te boeken.

Om in dergelijke situaties toch succesvol te kunnen zijn leert u in deze workshop een groot aantal verschillende reservoir technieken.
In het ochtendgedeelte worden de verschillende technieken uitgelegd en gedemonstreerd. Na de pauze gaan de cursisten onder begeleiding zelf met een viertal verschillende technieken aan de slag.
Aan deze workshop, die een gehele dag in beslag neemt, kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Op die manier krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht. Voor hengels, bijbehorende reels, lijnen en vliegen kan gezorgd worden, zodat vliegvissers die niet over de benodigde verschillende vliegvislijnen beschikken, ook kunnen deelnemen.

De workshop wordt gegeven op het reservoir van De Ronde Bleek. Deelname aan deze workshop kost € 95 p.p. inclusief de 4 uur vissen tijdens het middaggedeelte.

Wilt u ook leren hoe u uw resultaten op een reservoir kunt verbeteren, stuur dan een mail naar het mailadres onderaan de pagina of vul het formulier onder de foto galerie in:

 

 

Workshop reservoirvissen