Workshop streamers binden

Veel vliegbinders kennen waarschijnlijk wel het verschijnsel dat je de beste vliegbindmaterialen aanschaft, maar toch net niet de streamer gebonden krijgt, zoals je hem bij topbinders uit de vise ziet komen.
Om iedereen de fijne kneepjes te leren om een betere streamer te binden, organiseert vliegvisschool Hooked on Flyfishing workshops streamers binden.
Deze workshops vinden plaats in samenwerking met onder andere Dennis Sanders en Sander Zuidinga van Big Streamers, Andre Miegies en andere bekende vliegbinders.
Zo leer je hoe je met materialen zoals bijvoorbeeld Nayat hair, monster dubbing, big streamer fiber, big streamer fish tails en craft fur, de perfecte vliegen voor zeebaars, snoek, snoekbaars en baars kan binden. 

Deze workshops vinden altijd op een avond plaats van 19.00 tot 22.00 uur en worden in het leslokaal bij vliegvisschool Hooked on Flyfishing in Etten-Leur gegeven.

Voor alle benodigde bindmaterialen wordt gezord en voor beginnende vliegbinders zijn er ook vises, bobbin holders, dubbing naalden, whip finishers, schaartjes en al het andere noodzakelijke gereedschap aanwezig.

Er kunnen maximaal 6 vliegvissers deelnemen aan deze workshops. Op die manier is er voor iedereen altijd voldoende persoonlijke aandacht. 

Voor koffie, thee, fris en een knabbeltje wordt gezorgd! 

Programma & Tarieven

Bekijk hier het programma en de verschillende tarieven van de workshop streamers binden.

Aanmelden & Informatie

Met dit formulier kan je je opgeven voor de workshop of extra informatie aanvragen.

Foto's van workshops

Bekijk hier een aantal foto's van eerder georganiseerde workshops streamers binden.

Programma & Tarieven

Zoals hierboven al is aangegeven, vinden deze workshops altijd op een avond plaats van
19.00 tot 22.00 uur en worden ze in het leslokaal bij vliegvisschool Hooked on Flyfishing
in Etten-Leur gegeven.

Deelname kost € 49 p.p. inclusief koffie en fris en het gebruik van alle benodigde vliegbind materialen.
Alle zelfgebonden streamers mogen na afloop van de workshop meegenomen worden, zodat je er zelf lekker mee kan gaan vissen!

Je hoeft niet zelf voor 6 deelnemers te zorgen. Nadat je je hebt opgegeven, ontvang je van vliegvisschool Hooked on Flyfishing bericht wanneer er zich voldoende vliegbinders hebben aangemeld en wordt in onderling overleg een datum bepaald.

Aanmelden & Informatie

Wil je ook leren hoe je de mooiste streamers bindt en het beste uit je gekochte vliegvismateriaal haalt, of wil je gewoon voor de gezelligheid aan deze workshop deelnemen? Gebruik dan dit formulier om je aan te melden of om extra informatie aan te vragen:

Foto's workshops

Bekijk hier een aantal foto’s van workshops vliegvissen op snoek. Klik op een foto voor een vergroting.