Workshop streamers binden

 

In samenwerking met Big Streamers worden geregeld workshops georganiseerd om te leren hoe je met materialen zoals bijvoorbeeld Nayat hair, monster dubbing, big streamer fiber, big streamer fish tails en craft fur vliegen voor zeebaars, snoek, snoekbaars en baars kan binden. Topbinders zoals Sander Zuidinga en Dennis Sanders verzorgen mede deze workshops.

Deze workshops vinden altijd op een avond plaats van 19.00 tot 22.00 uur en worden bij vliegvisschool Hooked on Flyfishing in Etten-Leur gegeven. Voor alle benodigde bindmaterialen wordt gezord en voor beginnende vliegbinders zijn er ook vises, bobbin holders en al het andere noodzakelijke gereedschap aanwezig.

Er kunnen maximaal 7 vliegvissers deelnemen aan deze workshops. Op die manier is er voor iedereen altijd voldoende aandacht. Deelname kost € 39 p.p. Alle zelfgebonden streamers mogen na afloop van de workshop meegenomen worden, zodat je er zelf lekker mee aan de slag kan!

Op de facebookpagina’s van vliegvisschool HOFF en Big Streamers worden deze workshops aangekondigd. Wilt u voor toekomstige workshops vooraf een persoonlijke uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar het mailadres onderaan de pagina of vul het formulier onder de foto galerie in.

Hieronder staan een aantal foto’s van workshops die zijn gegeven:

Workshop Big Streamers